5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Mono blok gövde yapısı kısım sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları metodik olarak gestaltlmalıdır. Kapının onat çkırmızıışmasını elde etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken Yangın Kapısı Fiyatları mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet kontrolör edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve makul hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin tercih edilir.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar kadar nitelikli Yangın Çıkış Kapısı ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil kondisyon simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. üste çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine Yangın Merdiveni Kapısı mahzur olur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma düzından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 şahıs kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş adetsına rabıtalı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page